Styrelse

Styrelsen vald på årsmötet 2023 består av:

Ordförande: Martina Annby

(martina.annby@gmail.com)

Jag har spelat badminton i snart två decennier och är aktiv tävlingsspelare. 2016 kom jag till GBK från Partille badminton, där jag även var styrelseledamot i flera år. Jag är ordförande för Fjäderborgens AB och har tidigare även suttit som styrelseledamot i Göteborgs badmintonförbund med fokus på ungdom/tävling. 2017 var jag med som coach då GBK tog SM-guld i lag U13. Vid sidan av mitt brinnande intresse för badminton arbetar jag som organisationskonsult. 

Ledamot: Lisa Werner

Detta är mitt första styrelseuppdrag och jag tycker det är jättekul! Spelade badminton i tonåren och plockade upp racket igen när sonen för ett par år sedan började spela i klubben. Just nu spelar jag bara ibland på skoj med sonen, men har även tränat i klubbens motionsgrupp. Älskar att fotografera med mobilen och har alldeles för många bilder sparade i telefonen. Jobbar som legal assistant på advokatbyrå.

Ledamot: Ola Billgren

Har ingen badmintonerfarenhet med mig från ungdomen men har i takt med mina söners växande intresse plockat upp racket även jag, spelar i klubbens träningsgrupp ST3. Spenderar gärna tid på någon fjälltopp om vintern när möjlighet ges. Konstruerar hus på dagtid

Ledamot: Maria Jarl

Min son har spelat länge för Göteborgs badmintonklubb och mitt intresse för verksamheten har väckts i och med det. Jag spelar inte badminton själv men jag tycker om att träna och vara aktiv. Jag har lång erfarenhet av ledningsuppdrag inom universitetsvärlden och är glad över förtroendet att vara ledamot i klubbens styrelse.

Ledamot: Mattias Bergh

Jag är ny i klubben sen efter sommaren 2021. Kommer från Västra Frölunda BMK, som jag tillhört i över 20 år. Satt med i styrelsen för VF i två säsonger. Utöver att jag spelar badminton så är jag även internationell domare, men dömer mest i Badmintonligan. Privat är jag utbildad Byggnadsingenjör med inriktning VVS.

Ledamot: Knut Åkesson

Mina två söner tycker båda två att badmintonen är den roligaste sporten som finns och tränar och tävlar mycket. Detta har väckt badmintonintresset hos hela familjen och vi försöker stödja klubben med det vi kan och gick därför nyligen en tävlingsledarutbildning för att kunna hjälpa till med klubbens arrangemang. Arbetar på Chalmers med forskning och utbildning.

Ledamot: Tao Jin

Mina äldre söner tidigare spelade och tävlade för GBK under en längre tid. Min yngre son har också börjat spela i klubben. Jag spelar badminton själv på motionsnivå tillsammans med några av mina vänner. Jag arbetar inom sjukvården och känner mig hedrad över att ha förtroendet att vara en ledamot i klubbens styrelse. På min fritid älskar jag att resa, njuta av god mat och ta hand om trädgård.

Suppleant: Yu Wang

Mina två söner har stor passion för badminton. Badmintonträningar och tävlingar har blivit en del av familjelivet. Ibland spelar jag badminton med vänner och har kul tillsammans. Jobbar hos Ericsson som ingenjör. 

Protokoll

Styrelseprotokoll från 2018 och framåt kan läsas här.