Styrelse

Styrelsen vald på årsmötet 2022 består av:

Ordförande: Maria Jarl

(maria.k.jarl@gmail.com)
Min son har spelat länge för Göteborgs badmintonklubb och mitt intresse för verksamheten har väckts i och med det. Jag spelar inte badminton själv men jag tycker om att träna och vara aktiv. Jag har lång erfarenhet av ledningsuppdrag inom universitetsvärlden och är glad över förtroendet att vara ledamot i klubbens styrelse.

Ledamot/vice ordförande: Lisa Werner

Detta är mitt första styrelseuppdrag och jag tycker det är jättekul! Spelade badminton i tonåren och plockade upp racket igen när sonen för ett par år sedan började spela i klubben. Just nu spelar jag bara ibland på skoj med sonen, men har även tränat i klubbens motionsgrupp. Älskar att fotografera med mobilen och har alldeles för många bilder sparade i telefonen. Jobbar som legal assistant på advokatbyrå.

Ledamot/kassör: Ola Billgren

Har ingen badmintonerfarenhet med mig från ungdomen men har i takt med mina söners växande intresse plockat upp racket även jag, spelar i klubbens träningsgrupp ST3. Spenderar gärna tid på någon fjälltopp om vintern när möjlighet ges. Konstruerar hus på dagtid

Ledamot: Knut Åkesson

Information kommer…

Ledamot: Martina Annby

Jag har spelat badminton i ca 15 år och varit elitklassad men spelar främst i A-klass nu för tiden. 2016 kom jag till GBK från Partille badminton, där jag även var styrelseledamot i flera år. Förutom uppdraget som ledamot i GBK sitter jag även som ledamot i Göteborgs badmintonförbund och är ordförande för Fjäderborgens AB. 2017 var jag coach då GBK tog SM-guld i U13 lag. Vid sidan av ett aktivt badmintonliv arbetar jag som legitimerad psykolog.

Ledamot: Emma Myrberg

Har två döttrar som spelar i klubben. Spelar själv inte badminton men är en entusiastisk supporter till mina tjejer. Detta är mitt första styrelseuppdrag vilket jag tycker är spännande. Arbetar som sjuksköterska.

Ledamot: Mattias Bergh

Jag är ny i klubben sen efter sommaren 2021. Kommer från Västra Frölunda BMK, som jag tillhört i över 20 år. Satt med i styrelsen för VF i två säsonger. Utöver att jag spelar badminton så är jag även internationell domare, men dömer mest i Badmintonligan. Privat är jag utbildad Byggnadsingenjör med inriktning VVS.

Suppleant: Maria Lind

Information kommer…

Protokoll

Styrelseprotokoll från 2018 och framåt kan läsas här.