Styrelse

Styrelsen vald på årsmötet 2020 består av:

Ordförande: David Stockelberg

(davidstockelberg@gmail.com, 070-3091142)
Har 2 söner som tränar i klubben. Motionsspelar själv. Företagare sedan 25 år, inom olika branscher men framförallt Internet. Ordförande sedan 2018.

Kassör: Ola Billgren

Har ingen badmintonerfarenhet med mig från ungdomen men har i takt med mina söners växande intresse plockat upp racket även jag, spelar i klubbens motionsgrupp. Spenderar gärna tid på någon fjälltopp om vintern när möjlighet ges. Konstruerar hus på dagtid

Vice ordförande: Maria Jarl

Min son har spelat länge för Göteborgs badmintonklubb och mitt intresse för verksamheten har väckts i och med det. Jag spelar inte badminton själv men jag tycker om att träna och vara aktiv. Jag har lång erfarenhet av ledningsuppdrag inom universitetsvärlden och är glad över förtroendet att vara ledamot i klubbens styrelse.

Ledamot: Fredrik Sunnerstam

Spelar badminton mest på skoj men tar styrelseuppdraget på största allvar. Har en dotter i GBK och en son som för tillfället spelar i en annan klubb. Jobbar med självkörande bilar, bakar fenomenala pizzor och tror att jag är odödlig när jag cyklar i skogen.

Ledamot: Martina Annby

Jag har spelat badminton i ca 15 år och varit elitklassad men spelar främst i A-klass nu för tiden. 2016 kom jag till GBK från Partille badminton, där jag även var styrelseledamot i flera år. Förutom uppdraget som ledamot i GBK sitter jag även som ledamot i Göteborgs badmintonförbund och är ordförande för Fjäderborgens AB. 2017 var jag coach då GBK tog SM-guld i U13 lag. Vid sidan av ett aktivt badmintonliv arbetar jag som legitimerad psykolog.

Ledamot: Lisa Werner

Detta är mitt första styrelseuppdrag och jag tycker det är jättekul! Spelade badminton i tonåren och plockade upp racket igen när sonen för ett par år sedan började spela i klubben. Just nu spelar jag bara ibland på skoj med sonen, men har även tränat i klubbens motionsgrupp. Älskar att fotografera med mobilen och har alldeles för många bilder sparade i telefonen. Jobbar som legal assistant på advokatbyrå.

Ledamot: Emma Myrberg

Har två döttrar som spelar i klubben. Spelar själv inte badminton men är en entusiastisk supporter till mina tjejer. Detta är mitt första styrelseuppdrag vilket jag tycker är spännande. Arbetar som sjuksköterska.

Suppleanter: Tomas Telder, Erik Gundewall

Protokoll

Styrelseprotokoll från 2018 och framåt kan läsas här.