Träning & tävling

“GBK:s verksamhet står för glädje och gemenskap och riktar sig till alla som vill spela badminton och utvecklas mot sina mål oavsett ålder, förmåga och ambition. 

Vår hall, Fjäderborgen, är en plats för gemenskap både på och utanför badmintonbanan. 

Vår framgångsrika satsning på bred ungdomsverksamhet kommer fortsatt att vara vår ledstjärna och vidareutvecklas. Träning av hög kvalitet med erfarna och välutbildade tränare i varierade former och en verksamhet som även omfattar en social samvaro är våra redskap att nå våra mål. 

Vi ska erbjuda våra medlemmar en högkvalitativ träning med utgångspunkt i den enskilde individens behov, förmåga och ambition. Ledorden för detta ska vara motivation, långsiktighet och individuell anpassning. 

Våra sportsliga ambitioner ska vara höga – vi ska ha spelare i topp-tio i åldrarna U13-U19 och slåss om medaljer vid nationella mästerskap. Vi ska ha serielag i olika divisioner och vara representerade i division 1 alternativt Badmintonligan.” (Ur klubbens vision)

Träningsgrupper och avgifter

De flesta medlemmar spelar hela terminen i samma grupp, men byte av grupp under terminen kan ske i samråd med tränarna, allt för att så många som möjligt ska få så bra träning som möjligt tillsammans med andra spelare som har kommit lika långt i sin utveckling.

Aktuella tävlingar

Vi tycker det är roligt om många vill tävla i badminton. Vi anordnar därför både egna tävlingar och åker på tävlingar anordnade av andra.

Vill du läsa mer om vilka tävlingar klubben anordnar samt vilka andra tävlingar som är aktuella kan du läsa vidare nedan.

Bli medlem i GBK!

Som medlem kan du delta i någon av våra träningsgrupper och utveckla ditt spel med hjälp av våra kvalificerade tränare.