Lyckad klubbresa till Källby

Vi var knappt 20 spelare och ledare som tog sikte mot Kinnekulle och Källby tidigt i lördags morse. Årets klubbtävling är ju en av säsongens höjdpunkter så visst var det ett förväntansfullt gäng. Denna gången var det fler spelare från våra Badmintonskolor och Fortsättningsgrupper. Mycket positivt!

Vår eminenta reseledare, Emelie, hade fixat allt inför tävlingen. Anmälan, logi, reseplanering m.m. var allt förberett på ett perfekt sätt. På lördagen var det mycket halltid i och med att tävlingen varade hela dagen. Efter sista matchen var det pizzadags och därefter mer halltid i och med att vi skulle sova i hallen. Men först körde Emelie igång en spontan fotbollsmatch som följdes upp med en rundbadminton. Mycket uppskattat, även för oss som valde att vara publik.

På söndagen var det dags för semifinaler och finaler och GBK var väl representerade. Allra bäst gick det i U15-klassen där vi dominerade totalt.

Erik Adebahr vann singeln efter en tuff batalj mot klubbkompisen Anton Billgren. De möttes även i dubbelfinalen och även där drog Erik det längsta strået i par med Theo Stockelberg. Anton och Lukas Jiang kan dock vara stolta över sin andraplats.

Utöver dessa framgångar hade vi flera pallplatser och många fina prestationer i tävlingen.

Ni kan läsa om dessa här.

Allra roligast var ändå att se den fina gemenskapen och glädjen i gruppen.

Avslutningsvis tackar vi Emelie och arrangörsklubben Kinnekulle för allt engagemang.

/ Henrik