Division 1 – stark helg för A-laget!

Helgen har bjudit på division 1-spel i Örebro och efter en sämre höst fick vi nu till en bra seriehelg.

Match 1 mot Frölunda 2 blev dock en märklig historia där de hade fått två väldigt sena återbud på herrsidan vilket gjorde att vi startade matchen med en 3-0 ledning. Den ledningen lyckades vi sedan förvalta genom att undertecknad/Alexander vann HD1 och Alexander HS1. Tyvärr tappade Moa/Martina DD, Moa DS och undertecknad/Martina MX så resultatet skrevs till 5-3 vilket trots förutsättningarna är en framgång.

Andra matchen mot Komet innebar att Bertil, Viktor och Jonatan fick komma till spel efter att enbart ha fått bidra med wo-vinster i första matchen. Tyvärr kom vi den här gången inte till spel i DD då Martina efter mycket funderande valde att avstå pga fysiska besvär vilket kändes som ett klokt beslut. Undertecknad/Alexander gjorde en ok insats på HD1 men tappade tyvärr i 2 set trots 4 setbollar i andra set.
Bertil/Viktor gjorde även de en god insats på HD2 och trots förlust nu kommer vinsterna med tiden.

Alexander rundade av sin helg med att vinna sin andra HS1 för dagen och med att plocka 3/4 matcher för helgen. Riktigt starkt! Moa såg till att vi kom upp i 3 matchvinster via en lysande singel som vanns komfortabelt och en stabil vinst i MX med Viktor. Viktors första matchvinst i division 1! Slutresultatet skrevs till 3-5 då Jonatan gjorde vad han kunde mot en tuff HS2 medan Bertil visade upp ett mycket lovande spel för framtiden på en tillika tuff HS3. Förvisso förlust men båda våra unga nykomlingar Bertil och Viktor visade i helgen att de nu är fullt kapabla på den här nivån.

Allt som allt en positiv helg med många fina prestationer och ett antal matchvinster som lovar gott inför sista omgången i april.

Spelade i laget gjorde: Martina Annby, Moa Gustafsson, Viktor Chen, Jonatan Henriksson, Bertil Jarl, Alexander Pilon och spelande lagledare Erik Bojesson. Domare var som vanligt den eminente Marc Pilon.

Vid tangentbordet,

Erik Bojesson.