GBK Klubbresa 2022 – Vårblixten, Kinnekulle 2-3 april

Nu är det snart dags för årets klubbresa, denna gång åker vi till Kinnekulle och spelar Vårblixten!

Tävlingen är uppdelad i 2 olika nivåer, nivå 1 (nybörjare) U9-U15, nivå 3 U11-U17 och A-C klass.  Detta gör det möjligt för spelare i klubben som kanske aldrig tävlat eller tävlat någon enstaka gång att också hänga med på klubbresan. Vi kommer att spela i olika hallar beroende på vilken klass man spelar, men på lördagskvällen när alla är färdigspelade blir det en gemensam middag ihop.

Logi: Vi kommer att sova över i en av hallarna tillsammans, där vi även får frukost på morgonen när vi vaknar. Madrass, sovsäck, kudde och sovtillbehör tas med på egen hand. Tänk på att det kan vara kallt på natten, så ta med något gott att sova i. Vi åker bilar och samåker så långt det går, snacka gärna ihop er om ni tänkt köra och har platser över. Ni som åker utan föräldrar tänk på att ha med fickpengar till lunch under dagarna och även till middag. Har ni några allergier meddela gärna dessa så vi vet om det.

Anmälan sker på anslagstavlan i hallen. Kryssa i vilken nivå/klass ni vill spela och om ni ska sova över. Även ni föräldrar som tänkt åka med men inte spelar, skriv upp er och kryssa i att ni sover över. Detta är viktigt då vi måste informera exakt hur många som vistas i hallen under natten. Kommer finnas en spalt för bil i anmälan, kryssa i om ni tänkt köra och antal platser ni har över i er bil.

Har ni frågor är det bara att höra av er till emelie.carlsen@goteborgsbk.com

Häng med och ha en grym helg ihop med oss!

/ Tränarna