Fina insatser i Lilla Åbyslaget

I helgen var det dags för Lilla Åbyslaget i Mölndal. Fjolårets upplaga av tävlingen skulle för många unga badmintonspelare ifrån Göteborg med omnejd varit den första tävlingen någonsin. In i det sista hoppades man på att tävlingen då skulle kunna genomföras, men precis samma vecka som den skulle gå av stapeln kom beskedet om att man dessvärre behövde ställa in på grund av pandemin. Så nu var det lite extra roligt för många, att efter så lång väntan stiga in i hallen och nu äntligen få göra sin tävlingsdebut.

Vi hade ett helt gäng av tjusigt blåklädda GBK:are representerade i flera av klasserna. Det blev fina prestationer av våra spelare; flera gick vidare till slutspel och gjorde även där riktigt bra ifrån sig. Kerstin Nilsson-Linder tog guld i DS U11 och så gjorde även Wilhelm Björklund i HS U13.

I HS U15 blev det en svettig, väldigt rolig och kamratlig kamp om guldet i finalen mellan Manfred Ludvigsson och Edwin Werner, där till slut Manfred knep förstaplatsen och Edwin landade på en fin andraplats. 

Det blev en mysig dag med gott häng i hallen samt en riktigt fint genomförd tävling av både spelare och arrangören Åby Badmintonklubb.

Vid tangentbordet,

Lisa Werner